Berghs & Paraply åker på turné

According to Berghs - Trendspaning

Den 22 april ger vi oss ut på vägarna och besöker både Kalmar och Karlskrona under en och samma dag. Ta chansen och pricka in ett av dessa unika tillfällen, och boosta din hjärna med denna helt kostnadsfria och inspirerande föreläsningen av Jasper Hein Nordling - affärsstrateg och projektledare på Berghs School of Communication.

Lär dig mer om hur vi behöver tänka för att lyckas med kommunikationen i en unik tid av parallella kriser och hot och varför samtalstonalitet är det nya svarta i marknadsföringen.  2024 blir ett år fyllt av utmaningar – och möjligheter - när AI-chocken släpper och vi börjar använda tekniken i både det dagliga arbetet och i våra kampanjer. Få en inblick i hur andra varumärken och organisationer tänker och agerar kring sin AI-resa och inspireras även av intressanta case skapade av Berghs studenter.

Årets upplaga av trendspaningen According to Berghs bygger som alltid på fyra värdefulla insikter, fyra relevanta kompetenser och sju trender att använda som bränsle till det kreativa och strategiska arbetet.

22 april

Kalmar
TID

11:00–13:00
Lunch ingår

Plats

Kalmar Science Park

Karlskrona
TID

15.30–17:00
Fika ingår

PLATS

The Pot

Föreläsningen är kostnadsfri.

föreläsare

Jasper Hein Nordling

Jasper jobbar som Project Director & Head of Berghs Studio och kommer senast från rollen som CMO på Another Tomorrow med tidigare erfarenhet som Business Director på Nord DDB och Edelman Deportivo.