Live i Vardagsrummet - Dirty Soul Project med Linus Norda, Oskar Appelqvist, Niclas Höglind & Kristofer Johansson

Artist

Dirty Soul Project

Datum

03/05/2024

Tid

20:00

Plats

The Pot

Stad

Karlskrona

Paraply & The Pot hälsar åter publiken välkommen till vardagsrummet och en intim konsertkväll i absoluta världsklass, denna gång med en riktig allstar-kvartett bestående av två av stauns musikaliska radarpar. Vi kombinerar denna kväll den oskiljaktliga dynamiska duon Linus Norda och Oskar Appelqvist med soul-, funk- och jazzmaskinen UNIT bestående av Niclas Höglind och Kristofer Johansson. Vi kan förvänta oss en svängig kväll utöver det vanliga i soulens tecken. Luta er tillbaka, spänn fast svängsäkerhetsbältena och följ med på en musikalisk joyride!

I foajén spelar vi odödliga soulklassiker och i baren finns något för alla smaker. Kom i god tid och förlusta dig med våra flipperspel, biljardbord och stauns bästa häng! För den som är sugen på att maxa vårkvällen ges också möjlighet att boka Napolitansk Pizzabuffé & Bubbel ihop med din konsertbiljett - begränsat antal platser! 

Konserten presenteras i samarbete med Musik i Blekinge

Biljetter 
Konsertbiljett - 395kr + serviceavgift
Konsertbiljett + Napolitansk Pizzabuffé & ett glas bubbel - 645kr + serviceavgift

Ha gärna din biljett redo för scanning. Du behöver inte skriva ut biljetten, det går bra att visa upp den i din telefon. Konserten har numrerade platser och dessa återfinns på din biljett.

Hålltider
Fredag 3 maj
18.00 - Napolitansk Pizzabuffé & Bubbel (endast förköp, begränsat antal!)
18.00 - Baren i The Pot's foajé öppnar
19.30 - Dörrarna in till Vardagsrummet öppnar
20.00 - Konsert

Bar
I foajén på The Pot är baren öppen från kl. 18.00 - här erbjuds ett varierat utbud av dryck och snacks. OBS! All beställning och betalning sker i The Pot-appen. Passa på att ladda ned appen redan nu via: 

Apple iOS: https://apps.apple.com/us/app/the-pot/id1555211961
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.wip.thepot.production&hl=en&gl=US 

Hitta hit
The Pot ligger på markplan i World Trade Center i Karlskrona, adressen är Blekingegatan 1. Res gärna hållbart till konserten! Karlskrona Centralstation ligger precis intill The Pot och här stannar samtliga stadsbussar och tåg. Cykelställ finns på innergården.

Garderob 
Det är inte tillåtet att ta med jacka in i konsertlokalen. Bemannad och avgiftsfri garderob finns i foajén.