Svart Ridå & Kvarteret – Live i vardagsrummet

Artist

Svart Ridå & Kvarteret

Datum

25/02/2023

Tid

20:00

Plats

The Pot, World Trade Center

Stad

Karlskrona

Klubbkväll med Svart Ridå & Kvarteret!

En lördag i månaden under hela våren bjuder Paraply och The Pot in till intima, exklusiva konsertkvällar i vardagsrummet på The Pot. Välkommen till Karlskronas nya mötesplats för magiska kvällar med musik, mat och dryck i fokus! Den 25 februari gästas vardagsrummet av två spännande akter med lokal förankring – Soul/Jazz-bandet Kvarteret samt Blekinges just nu mest spännande ”musikexport” Svart Ridå som nyligen signats av Argle Bargle Studios (Ludwig Hart, Boys And Ivy m.fl).

Kvarteret har det senaste året blivit ett av Karlskronas mest omtyckta band. De blandar soul och jazz på ett lekfullt och svängigt sätt som blivit deras signum, och den 25 februari får vi höra dem spela sina personliga favoriter.

Svart Ridå är musikerna Tuva Gustavsson och Moa Swanström Borenbergs skötebarn. De har lirat ihop sedan barnsben och har med åren blivit oskiljaktliga både på och av scenen. Musiken doftar rå svensk pop med hintar om 90-talet, snö och svarta jeans. Den som sörjer att KENT vandrat vidare in i evigheten kan sluta gnälla, Sveriges nya bästa pop/rockband är här och heter Svart Ridå. Den blekingebördiga duon huserar numera i skånska trakter, men den 25 februari kommer de visa vart pop-skåpet ska stå här i The Pot’s vardagsrum.

Hålltider
Baren i The Pot’s foajé öppnar – 18.00
Insläpp till vardagsrummet – 19.30
Konsertstart – 20.00

Biljettpris
Konsertbiljett – 200kr
Konsertbiljett studerande – 150kr