Queens of Pop

En fest för kvinnlig talang och samhörighet

Under en strålande sommardag 2018 transformerade QUEENS OF POP Sveriges slottsmiljöer till en scen för att fira kvinnlig musiktalang. Denna endagsfestival, unik i sitt slag med en helkvinnlig lineup inklusive stjärnor som Zara Larsson och Icona Pop, satte ett starkt fokus på jämställdhet och gemenskap i musikvärlden.

Arrangerad av det kreativa teamet på Paraply, med en vision om en inkluderande och trygg atmosfär, blev festivalen mer än bara en musikhändelse; den blev en plattform för samhällsdialog och förändring. Paraplys grafiska koncept och design för festivalen speglade dess anda och budskap, vilket bidrog till en oförglömlig upplevelse som stärkte banden mellan musik, kultur och samhälle.

QUEENS OF POP visade att en festival med enbart kvinnliga artister inte bara är möjlig men också djupt inspirerande, och lämnade ett bestående intryck på festivalsverige. Det blev en dag där musik och gemenskap firades i harmoni, och ett lysande exempel på kulturens kraft att förena och inspirera.

KundParaply
Datum2018

Leverans

Aftermovie

The Queens Speech