Stilla Nätters Kapell

"Stilla Nätters Kapell" är inte bara ett evenemang; det är en legendarisk musikalisk resa som vi på Paraply haft äran att producera och utveckla under ett helt decennium. Från dess blygsamma början i en lokal kyrka till en storslagen final i en arena med över 3000 jublande åskådare, har detta unika koncept växt till en institution i Blekinge, där musiker med lokal anknytning samlas för att dela sin passion och spela tillsammans, årligen.

Varje aspekt av "Stilla Nätters Kapell" har varit ett verk av kreativitet och noggrann planering: från att hitta den perfekta venuen till att skräddarsy scendesignen, från att paketera och rama in varje nummer till att leverera en felfri teknisk produktion. Vi har arbetat hand i hand med musikerna för att kurera setlistor som inte bara berör, utan också förmedlar Blekinges själ och historia.

Under åren har evenemanget inte bara sålt ut alla föreställningar, utan också skapat oförglömliga minnen för tusentals besökare, och bekräftat sin plats i regionens kulturella hjärta. Det har varit en resa fylld med musik, gemenskap och stolthet, där varje konsert inte bara varit en föreställning, utan en firande av Blekinges musikaliska arv.

Genom att kombinera vår expertis inom eventproduktion med en djup kärlek för musik och lokal kultur, har "Stilla Nätters Kapell" blivit mer än bara en konsertserie; det har blivit ett fenomen som år efter år väckt Blekinge till liv med sin magi. Detta är ett bevis på kraften i att drömma stort, samarbeta nära med talangfulla artister, och leverera en upplevelse som går rakt in i hjärtat på varje deltagare.

KundParaply
Datum2011–2023

Leverans

Dokumentation