Digital producer

Creative

Vi erbjuder en roll som digital producent i vårt Creative Team. Du kommer arbeta hands on med produktion av innehåll för olika kanaler med fokus på rörligt material till digitala kanaler. Vi ser gärna att du har grundläggande erfarenhet av video- och ljudproduktion och program som Davinci Resolve, After Effects och Photoshop/Illustrator.

Du kommer ingå i ett lösningsorienterat och gränsöverskridande team med bra tempo, högt i tak och många olika typer av produktioner. Som stöd i din utveckling kommer du ha nära kontakt med våra övriga kreatörer i form av grafisk formgivning och erfarna content creators. 

IT’S YOU, YOUR MINDSET AND YOUR PASSION

Du måste gilla att ta snabba beslut och jobba lösningsorienterat. Att vara flexibel, prestigelös, ödmjuk och redo

att “go the extra mile” är egenskaper vi värdesätter högt. Högre än din kompetens. Vi drivs av att skapa och designa upplevelser som berör och träffar rakt i hjärtat, det måste du också göra! Vi springer snabbt, vi bokstavligt talat suger åt oss ny kunskap och vi vill alltid ligga steget före. Det måste du också gilla!

ANNAT VÄRDEFULLT

Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona men är en hybrid och flexibel arbetsplats med “hubbar” i Malmö, Kalmar och Stockholm. För denna tjänst bor du med fördel i södra Sverige, med pendlingsavstånd till Karlskrona, för att arbeta från vårt huvudkontor minst två dagar i veckan.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.


Blir du pepp!?

Du ansöker genom att skicka:

Ditt uppdaterade CV.
Ett personligt brev som beskriver varför just du är det bästa valet för oss.
Skicka gärna med ett case/uppdrag/projekt inkl bilder över något du skapat som du är väldigt stolt över.

Skicka din ansökan och ditt CV till:

work@paraply.se