Front-end Developer

Creative

Vi erbjuder en roll som Frontend-utvecklare i vårt Creative team, där du ansvarar för produktion, programmering, funktion, underhåll och förvaltning av våra kunders och våra egna webbsidor. Du skapar digitala upplevelser i tätt samarbete med Art Director och Grafisk formgivare och utför uppsättning av miljöer, anpassning och viss utveckling av ramverk och CMS. Du har god kunskap inom HTML, CSS, Javascript och PHP samt är van att arbeta i WordPress med utveckling och anpassning av teman, tillägg och funktioner. Du har även bra koll på SQL-databaser. Mer omfattande projekt görs i samarbete med leverantörer i vårt nätverk.

It’s you, your mindset and your passion

Du måste gilla att ta snabba beslut och jobba lösningsorienterat. Att vara flexibel, prestigelös, ödmjuk och redo att “go the extra mile”  är egenskaper vi värdesätter högt. Högre än din kompetens.

Vi drivs av att skapa och designa upplevelser som berör och träffar rakt i hjärtat, det måste du också göra! Vi springer snabbt, vi bokstavligt talat suger åt oss ny kunskap och vi vill alltid ligga steget före. Det måste du också gilla!

Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona men är en hybrid och flexibel arbetsplats med “hubbar” i Malmö, Kalmar och Stockholm. För denna tjänst bor du med fördel i södra Sverige, med pendlingsavstånd till Karlskrona, för att arbeta från vårt huvudkontor minst två dagar i veckan.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.


Blir du pepp!?

Du ansöker genom att skicka:

Ditt uppdaterade CV.
Ett personligt brev som beskriver varför just du är det bästa valet för oss.
Skicka gärna med ett case/uppdrag/projekt inkl bilder över något du skapat som du är väldigt stolt över.

work@paraply.se