Kaospilot & Paraply presenterar

Kurs i upplevelse­design

Tillsammans med det danska utbildningsföretaget Kaospilot arrangeras kursen “Experience Design” på Ytterön i Karlskrona skärgård, 17-19 april. 

Kursen vänder sig till alla som vill förstå och lära sig mer om hur man skapar upplevelser som förändrar hur människor känner, tänker och agerar. 

Den tre dagar långa kursen kommer att ge dig verktyg, metoder och kunskaper för att kunna skapa meningsfulla upplevelser. Genom ett upplevelsebaserat lärande kommer du att erfara upplevelserna kraft och hur du kan applicera designtänkande i ditt arbete. Efter genomförd kurs blir du certifierad Kaospilot Experience Designer.

Man kan bara utforma meningsfulla upplevelser om man känner till upplevelsernas kraft. Det handlar om självmedvetenhet, ett människocentrerat förhållningssätt och att förstå hur samma upplevelse kan betyda olika saker och ha skilda effekter på olika människor. Du kommer att lämna denna träning med ökad tilltro till din förmåga att leda team och organisationer mot det som verkligen är meningsfullt.

Är du nyfiken på hur du kopplar upplevelser till marknadsföring, kommunikation, produkter, tjänster och varumärken och på så sätt skapar unikt värde för ditt företag och dina kunder eller medarbetare? Då är denna kurs för dig!

“Lärprocessen på Kaospilot genererar enorm kraft bland deltagarna. Du kastar dig in i det okända och landar i djup reflektion över det du lärt dig. Utöver användbara och tydliga modeller fick jag en livslång upplevelse.”

Torbjörn Briggert, Uncle Unicorn

“En oförglömlig fördjupande upplevelse som för alltid kommer att förändra ditt sätt att göra saker. Var beredd att skapa magi!“

Perle Laouenan-Catchpole, Facilitator och upplevelsesdesigner

Kursen är för dig som:

  • Är redo att utforska hur upplevelsedesign kan lyfta ditt erbjudande
  • Arbetar med att påverka uppfattningar och vill skapa förändring
  • Är ledare, konsult eller facilitator som vill utvecklas professionellt och dra nytta av kraften i att kunna skapa transformerande upplevelser!

Läs mer om kursen här

NÄR

17 - 19 april

VAR

Ytterön, Karlskrona

Vad ingår:
👉 3 kursdagar fördjupande lärande i meningsfull upplevelsedesign. Inkl kost och logi.
📚 En omfattande bok och rikligt med material för att stödja lärandeupplevelsen
🌮 Mat- och dryckesupplevelser
⭐️ Kursen hålls på engelska

📌 Utbildningen är begränsad till max 24 deltagare

Kostnad för kursen: 2050 €

Faktureras direkt från Kaospilot DK

Tim Logan

Upplevelsedesigner som arbetar inom både fysiska och digitala områden. Han är facilitator för Kaospilots professionella upplevelsedesign-utbildning i Tyskland och produktägare för en startup för kunskapsdelning, där han integrerar mänskliga interaktioner med AI.

Katarina Blom

Katarina Blom är Sveriges första lyckopsykolog och brinner för att sprida psykologi till vanliga människor. Hon har skrivit flera böcker om lycka, vår sociala hjärna och teamwork, och hennes TEDx-om lycka har över fem miljoner visningar världen över.

Paraply

Vi skapar meningsfulla upplevelser som berör människor och deras sinnen. Genom strategiskt samarbete och partnerskap möjliggör vi personlig och professionell utveckling, vilket öppnar dörrar till nya insikter och kunskap.