Project leader and strategy

Consulting

Du jobbar som strategisk projektledare och konsult för uppdrag inom organisations-, varumärkes-, och affärsutveckling. Med stöd i din breda erfarenhet leder, driver och utvecklar du strategisk riktning, plattformar och kreativa koncept för kunduppdrag och interna projekt. Du säkerställer att processen följer uppsatta strategi, mål, plan och budget. Som ledare är du passionerad och driver dina projekt och ditt team från idé, koncept och strategi hela vägen till genomförande och utvärdering/lärande.

Du tar stort ansvar för våra relationer genom att hela tiden utveckla vårt kontaktnät, våra affärer och vår marknad. Genom ditt ledarskap bidrar du med ett analytisk och strategiskt arbetssätt och inspirerar teamet och leder vårt företag i rätt riktning. Din roll innebär stor variation och många parallella processer. En arbetsdag är full av snabba vändningar, kreativitet, högt tempo och flexibla arbetstider. Du behåller lugnet även när arbetstempot är högt.

IT’S YOU, YOUR MINDSET AND YOUR PASSION

Du måste gilla att ta snabba beslut och jobba lösningsorienterat. Att vara flexibel, prestigelös, ödmjuk och redo att “go the extra mile”  är egenskaper vi värdesätter högt. Högre än din kompetens.

Vi drivs av att skapa och designa upplevelser som berör och träffar rakt i hjärtat, det måste du också göra! Vi springer snabbt, vi bokstavligt talat suger åt oss ny kunskap och vi vill alltid ligga steget före. Det måste du också gilla!

Genom ditt ledarskap bidrar du med hög energi och inspiration som får teamet och vårt företag att växa.

ANNAT VÄRDEFULLT

Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona men är en hybrid och flexibel arbetsplats med “hubbar” i Malmö, Kalmar och Stockholm. För denna tjänst bor du med fördel i södra Sverige, med pendlingsavstånd till Karlskrona, för att arbeta från vårt huvudkontor minst två dagar i veckan.

B-körkort är ett krav.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.


Blir du pepp!?

Du ansöker genom att skicka:

Ditt uppdaterade CV.
Ett personligt brev som beskriver varför just du är det bästa valet för oss.
Skicka gärna med ett case/uppdrag/projekt inkl bilder över något du skapat som du är väldigt stolt över.

Skicka din ansökan och ditt CV till
work@paraply.se