Senior project manager

Event

Du har en gedigen erfarenhet inom event-, live- och/eller upplevelsebranschen och kan driva, utveckla och ansvara över omfattande projekt. Du är en trygg, inkluderande och lyhörd ledare som ansvarar för att ta vårt event- team framåt samt ser till att våra leveranser efterlever vår vision. Med god förmåga att entusiasmera medarbetarna och driva och genomföra projekt, är du närvarande i våra produktioner samt säkerställer att uppdragets strategi och mål genomsyrar hela processen. Du kvalitetssäkrar alla faser genom förberedelser, genomförande och återställande och ansvarar för ekonomi, budgetplanering och lönsamhet. Din roll innebär stor variation och många parallella processer. En arbetsdag är full av snabba vändningar, kreativitet, högt tempo och flexibla arbetstider. Du behåller lugnet även när arbetstempot är högt. Arbetet innebär ibland både sena kvällar och arbete på helger, samt utgår från andra orter än Karlskrona.

It’s you, your mindset and your passion

Du måste gilla att ta snabba beslut och jobba lösningsorienterat. Att vara flexibel, prestigelös, ödmjuk och redo att “go the extra mile”  är egenskaper vi värdesätter högt. Högre än din kompetens.

Vi drivs av att skapa och designa upplevelser som berör och träffar rakt i hjärtat, det måste du också göra! Vi springer snabbt, vi bokstavligt talat suger åt oss ny kunskap och vi vill alltid ligga steget före. Det måste du också gilla!

Genom ditt ledarskap bidrar du med hög energi och inspiration som får teamet och vårt företag att växa.

ANNAT VÄRDEFULLT

Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi har vårt huvudkontor i Karlskrona men är en hybrid och flexibel arbetsplats med “hubbar” i Malmö, Kalmar och Stockholm. För denna tjänst krävs det att du bor med pendlingsavstånd till Karlskrona för att kunna jobba nära event-teamet och våra leveranser.

B-körkort är ett krav.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.


Blir du pepp!?

Du ansöker genom att skicka:

Ditt uppdaterade CV.
Ett personligt brev som beskriver varför just du är det bästa valet för oss.
Skicka gärna med ett case/uppdrag/projekt inkl bilder över något du skapat som du är väldigt stolt över.

Skicka din ansökan och ditt CV till:

work@paraply.se