Välgörenhets­auktion:

Drömmarnas stad

Paraply och Tryckcentrum erbjuder nu en unik möjlighet att införskaffa en, två eller varför inte tre limiterade konstverk som tidigare bara funnits i ett exemplar vardera på The Pot i Karlskrona. Pengarna som auktionen inbringar kommer oavkortat att tillfalla initiativet “Värmekaminer till Ukraina”.


Karlskrona in the Sky

Drömmarnas stad. En plats full av möjligheter på en resa i det okända. Vi beger oss mot outforskade områden med nya utmaningar och låter inte yttre hot eller osäkerhet påverka oss i vår strävan.

Format: B: 200 cm / H: 145 cm
Material: DIBOND med en kärna av polyeten och ytskikt av 0,3 mm aluminium.
Nummer: 2 av 2
Auktion: Avslutas 23 dec kl 12:10

Bridge to Trossö

Drömmarnas stad. Nya perspektiv ger oväntade lösningar. Med lust och glädje antar vi utmaningar som verkar omöjliga och en imaginär bro binder samman våra visioner med verkligheten.

Format: B: 100 cm / H: 156,5 cm
Material: DIBOND med en kärna av polyeten och ytskikt av 0,3 mm aluminium.
Nummer: 2 av 2
Auktion: Avslutas 23 dec kl 12:05

Playing with Ferry

Drömmarnas stad. Allt påverkas och styrs av något men det är inte alltid uppenbart av vad. Anta rollen som kapten på din egen skuta och navigera med lust och inspiration genom livet.

Format: B: 120 cm / H: 72,5 cm
Material: DIBOND med en kärna av polyeten och ytskikt av 0,3 mm aluminium.
Nummer: 2 av 2
Auktion: Avslutas 23 dec kl 12:00

Om konstnären

Mårten Fischer är född och uppvuxen i Karlskrona, arbetar som Art Director på upplevelsebyrån Paraply och har i över 25 år varit verksam som kreatör i reklambranschen. Han är bland annat utbildad vid Göteborgs Universitet och Bergs SOC. Konstverken är skapade som digitala kollage med inspiration från Karlskrona och de unika möjligheter som staden erbjuder.


Vad går pengarna till?

Auktionen sker till förmån för Karlskrona Stadsbudskårs & Björkholmens Byalags initiativ “Värmekaminer till Ukraina”. Pengarna går oavkortat till värmeljus, matpaket och värmekaminer. Tillsammans kan vi få fler att våga drömma om en bättre framtid.


Vilka står bakom auktionen?

Print, skylt & dekor och arbetskläder. Det är våra spjutspetsområden som vi rymmer under ett tak och ett namn: Tryckcentrum! Hos oss får du en kvalitetsleverantör av trycksaker och en samarbetspartner som får dina budskap och din verksamhet att synas – ännu bättre.

Besök Tryckcentrum här

Paraply är en strategisk och kreativ kommunikations och upplevelsebyrå med huvudkontor i Karlskrona. I huvudsak hjälper vi varumärken, företag, organisationer och människor att utvecklas, bygga relationer och skapa nya affärer.

Läs mer om Paraply här

Auktionen pågår via Tradera till kl 12:00, 12:05 respektive 12:10 den 23/12 2022. Köparen/köparna hämtar själv konstverken hos Paraply. Leverans i Karlskrona eller närområdet kan lösas.